l'escriptor

70 aniversari de les Nacions Unides

70 aniversari de les Nacions Unides

Jaume Sanllorente va participar el passat 29 d'octubre a l'Acte Solemne per commemorar el 70 aniversari de les Nacions Unides i el 60 aniversari de l'annexió d'Espanya a aquesta organització internacional, que va tenir lloc al Saló de Columnes del Palau Reial de Madrid.


Durant l'acte, presidit per SSSMM els Reis d'Espanya, i el Secretari General de les Nacions Unides, Ban-ki-moon, Sanllorente va pronunciar un discurs abans els 250 convidats, representants de les més altes institucions de l'Estat.


Després del discurs del ministre espanyol d'Afers Exteriors i Cooperació, es va projectar un vídeo sobre la implicació d'Espanya en les Nacions Unides. Després d'aquest, va intervenir l'arquitecta Olga Felip, seguida per Jaume Sanllorente.


Després d'una interpretació musical, van arribar els discursos del president del Govern, de SM el Rei d'Espanya i del Secretari General de les Nacions Unides.


Acabat l'acte, i en el sala contigua, Jaume Sanllorente va poder mantenir una trobada amb Ban-Ki-moon, acompanyat en tot moment per SSMM els Reis d'Espanya.